De Laatste Eer Koedijk verzorgt uw begrafenis of crematie in samenwerking met onze uitvaartverzorgers. Bij ons bent u verzekerd van een betrouwbare en goede dienstverlening. 
Samen met de uitvaartverzorger kunt u precies afspreken wat u graag zelf wilt doen en wat u aan hen overlaat.

Begrafenis

U kunt met één van de uitvaartverzorgers afspreken hoe u de begrafenis wil laten verzorgen. Ook is het belangrijk te weten waar men begraven wil worden, voor Koedijk is dit de Algemene begraafplaats te Koedijk. Daar kunt u kiezen voor een gemeenschappelijk graf of een huurgraf. 
De graven in de gemeente Alkmaar zijn te huur voor een periode van 10/ 20 jaar en dat kan telkens met 10 jaar worden verlengd. Een gemeenschappelijk graf kan men huren voor 10 jaar. Daarna wordt het geruimd. 

Crematie

Samen met de uitvaartverzorger kunt u bespreken hoe u de crematie wilt laten verlopen. U kunt hierbij denken aan het bijzetten in een tijdelijke urnennis bij het crematorium, bijzetten op de begraafplaats of misschien wilt u de as wel uit (laten) strooien op een voor u bekende plaats. Heeft u hierover vragen, bespreek dit dan met uw uitvaartverzorger.

Wensenlijst

Meldingsnummer bij overlijden of heeft u vragen over de uitvaartverzorging bel: 06-31 06 90 11